Bent u op zoek naar mooie en exclusieve materialen voor raam-, vloer- en wandbekleding om uw woning helemaal tot zijn recht te laten komen? Wij zijn projectbegeleider voor het betere interieurtextiel. Onze showroom is gevestigd op de Oudeleeuwenrui 22 tegenover het Felix pakhuis in Antwerpen.

 

Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie van prachtige interieurstoffen en tapijten vervaardigd over de hele wereld: vrolijke Portugees geïnspireerde designs, prachtige Italiaanse zuiderse kleuren, typische zuivere look van Scandinavisch design. Naast stoffen zijn wij ook verdeler van alle soorten jaloezieën, rolgordijnen, plissé Shades in alle mogelijke formaten en kleuren.             Door onze opleiding als interieurarchitect en met meer dan 25 jaar ervaring in het verlenen van advies, kunnen wij samen met u de beste oplossing bedenken.

 

U bent van harte welkom in onze showroom (hoek Oudeleeuwenrui en Generaal Belliardstraat).

 

Bel ons van te voren even op om een afspraak te maken:

tel: +32 (0)3 225 03 44 of gsm: +32 (0)475 77 63 49

 

Een aantal van onze realisaties kan u alvast bekijken op www.roosmertens.be.

Zonweringen en (over)gordijnen

Zonlicht weren is een kunst. Zeker als u het op een stijlvolle, trendy manier wilt doen. Zoekt u smaakvolle (over)gordijnen die uw slaapkamer, salon of kantoor het gewenste licht- of schaduweffect geven? Wilt u het licht efficiënt manipuleren en sturen met een zonwering op maat? Roos Mertens Interieur heeft een heel ruim assortiment vitrages, voiles, vouwgordijnen met of zonder baleinen, verticale lamellen, en ga zo maar door. Uiteraard vindt u hier ook de nodige ophangsystemen.

 

Systemen

Gordijnen vormen niet alleen de ideale bescherming tegen al te fel zonlicht of binnenkijkers, ze geven uw interieur ook dat tikkeltje meer. Ga daarom resoluut voor kwaliteit. Bij ons vindt u afgewerkte producten, maar ook stoffen waarmee u zelf aan de slag kunt, of die wij gebruiken als basis voor raambekleding op maat. Zoals gordijnen, stores of Japanse wanden. Wat de zonweringen betreft: wij verdelen onder meer jaloezieën in hout en aluminium, rolgordijnen en JASNO-shutters.

 

Meten is weten

Onze interieurarchitect meet uw ruimte op, en plaatst de gekozen producten met zorg en met oog voor het kleinste detail. Gaat u voor standaard raamdecoratie? Of zoekt u een systeem op maat? U vraagt, wij hangen.

Neem gerust nu al een kijkje op onze uitgebreide website, waar wij een speciale inspiratierubriek hebben. Of kom langs in onze Antwerpse showroom, tegenover het Felix-pakhuis!

Showroom

Wij bieden u alvast een selectie van het beste interieurtextiel dat momenteel op de markt is:

  • Vensters en ramen: stoffen voor uw gordijnen, stores, Japanse wanden en brandvrije stoffen voor projectgebruik met het nodige attest.
  • Zonwering: aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, jasno shutters, rolgordijnen ….
  • Vloeren: vast tapijt en karpet op maat voor projecten en privégebruik.
  • Wanden: textiel voor wandbespanning. Wij beschikken over een compact assortiment behangboeken.
  • Zitmeubelen: (her)bekleding en opwaardering van bestaande zetels en stoelen.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route